Шаблоны для Blogger.com

Це моє життя

і я люблю його

1. Чарльз Діккенс завжди спав обличчям на північ. Письменник був переконаний у тому, що саме завдяки цьому його талант не гасне та стає ще кращим.

2. Альфред Нобель — вчений, який заснував премію для науковців усього світу. Він дуже переймався своєю репутацією пропаганидиста насилля, адже саме йому належить винайдення динаміта.


3. Одного разу Альберту Ейнштейну запропонували посаду лідера Ізраїля. Видатний фізик відмовився, мотивуючи це тим, що в нього не має додаткової голови для проблеми.

4. До того, ж Ейнштейн вчився на двійки й трійки з фізики та математики, а Моцарт взагалі не відвідував школу.

5. Е. Гаон — став відомими завдяки тому, що знав напам’ять дві з половиною тисячі книг.

6. Відомий археолог Шліман наполегливістю та тренуванням розвинув свої здібності настільки, що міг опанувати будь-яку іноземну мову за 6-8 тижнів.

7. Микола Гоголь не вирізнявся особливими успіхами в школі, а твори взагалі писав досить посередньо.

8. Виявляється не всім для повноцінного життя потрібна таблиця множення. Людвіг Ван Бетховен прожив життя, так і не навчившись множити.

9. Нотним листом Вагнер оволодів тільки в 20-річному віці..

10. Після відвідування Ватикану, де Моцарт прослухав яскравий багатоголосний духовний твір аллегрі, композитор зміг за одну ніч відтворити та записати точну копію цього твору.

11. Післямову до всіх свої наукових праць Ісаак Ньютон написав, коли йому було вже 72 роки.

12. Вже після 50 років Йоган Гете написав свої найкращі твори.

13. Зігмунд Фрейд писав практично щодня впродовж усього життя. Після його смерті залишилося близько 4000 тисяч листів, не рахуючи ті, які він знищив ще за життя. На свій архів Фрейд наклав табу, заповівши оприлюднити листи у два етапи: частина — після 2000 року, решта — у 2102 .

0 коммент.:

Отправить комментарий